Corpus Literari Digital®

Hemeroteca


Diccionari de publicacions periòdiques


Textos

Diccionari de publicacions periòdiques - Consulta dels textosAquesta pàgina anirà oferint les digitalitzacions dels més importants compendis de publicacions periòdiques i de les principals històries de la premsa, que mantenen encara avui la seva validesa com a visions globals i com a primeres aproximacions al tema. Se n’ha realitzat, a més, el buidatge de títols tractats, amb el qual s'ha confegit el Diccionari.

[En procés de digitalització].

Consulta dels textos

 


Diccionari

Diccionari de publicacions periòdiques - Consultes al DiccionariEl diccionari està constituït per un inventari de totes les publicacions periòdiques esmentades a les històries de la premsa buidades. Es pot accedir a les publicacions periòdiques de tres maneres diferents:

Consulta per títols, per buscar les publicacions periòdiques pel seu títol, a triar de la llista desplegable.

Consulta per llocs, per buscar les publicacions periòdiques editades en una població, a triar també d'una llista desplegable.

Cerca de paraules, per buscar segments de text (una paraula, una expressió) dins el contingut de les històries de la premsa buidades. L'aplicatiu cerca o bé paraules senceres o bé expressions completes i literals (amb totes les seves paraules). Aquesta cerca es fa sobre text obtingut automàticament mitjançant OCR (Reconeixemnt Òptic de Caràcters), la fiabilitat del qual no és del 100%.

Els resultats de les consultes visualitzen les pàgines de les històries de la premsa buidades on apareix cada publicació periòdica.

Consultes al diccionari

 


Referències de les edicions
Crèdits
© 2006 Càtedra Màrius Torres  |  Fet amb Xhtml i Css  |  Avís legal