Recerca

Reunions científiques


La ciutat d'ideals que volíem bastir.
II Simposi Internacional Màrius Torres

(26-27 d'octubre de 2017)


Inici   Organització   Comunicacions   Inscripció   Programa   Transport i allotjament  

Línies temàtiques

Es poden presentar propostes de comunicació de 15 minuts de durada sobre els temes següents:

I. Noves lectures de Màrius Torres. Poesia, narrativa i teatre. Les traduccions. Els articles periodístics. L’epistolari. Poètica. Recepció de l’obra literària. Didàctica de la seva obra. Màrius Torres, avui.

II. Arts i literatura catalana durant el període d’entreguerres (1914-1945). El diàleg entre les arts i la literatura: influències, inspiracions, transvasaments, filiacions, recreacions...

III. Influències i confluències en la poesia catalana de la primera meitat del segle XX. El llegat anglès. El simbolisme francès. La tradició medieval. El món oriental. Altres influències i confluències.

Certificats

• Per obtenir el document que certifiqui que s'ha llegit la comunicació al Simposi caldrà haver-s'hi inscrit prèviament. Consulteu les instruccions de la inscripció.

Propostes de comunicacions

• Se n’haurà de trametre un resum, per correu electrònic abans del 30 d'abril de 2017. En aquest resum, que no pot excedir dues pàgines (4.200 caràcters), s'especificaran el contingut de la comunicació, els seus objectius, la metodologia, l'interès i, si escau, les conclusions.

• El comitè notificarà per correu electrònic la seva decisió sobre l'admissió de les comunicacions abans del 31 de maig de 2017 i farà pública la llista definitiva de comunicacions admeses.

Suport a la intervenció

• Si necessiteu alguna mena de suport per a la realització de la vostra intervenció (canó, ordinador, retroprojector, pissarra, equip d’àudio / vídeo / DVD, fotocòpies, accés a internet, etc.), ens ho podeu comunicar amb un correu-e.

• Quant a les presentacions informàtiques, especialment, si ens feu arribar per correu-e abans del dia 20 d'octubre de 2017 el material que vulgueu projectar, farem el possible per garantir-ne el seu funcionament correcte i puntual.

• Semblantment, en el cas que haguéssiu de repartir fotocòpies entre els assistents, si ens envieu per correu-e els documents en pdf abans del dia 20 d'octubre de 2017 nosaltres ens comprometem a deixar-vos-les endreçades i a punt per al moment de la vostra comunicació.

Durada de la intervenció

• Pel que fa a la durada de la intervenció, cal ajustar-se al temps de 15 minuts. Després de cada tres intervencions hi haurà 15 minuts per al debat i el diàleg. Atès que es tracta d’un punt que afecta plenament l’organització del congrés, el comitè ha d’avalar el respecte escrupolós al temps assignat a cada intervenció i per això mateix es compromet a complir i fer complir l’horari previst.

Presentació d’originals per a la publicació

• El termini de lliurament de les comunicacions ja redactades acabarà el 30 de novembre de 2017; ens ajudarà molt que seguiu les pautes de presentació fixades per l'organització. Ja que tenim el ferm propòsit de publicar les actes dins un termini raonable passada la celebració del Simposi, no podrem assegurar la publicació de les intervencions que desatenguin manifestament aquestes pautes o que arribin fora de termini.

 

amunt
© 2006 Càtedra Màrius Torres  |  Fet amb Xhtml i Css  |  Avís legal